ŠTO KAŽU U REALU?

Modrićeve akcije rastu, City za Silvu traži sto milijuna eura

01.07.2012 u 12:22

Bionic
Reading

Iako se još prije neki dan pisalo kako je David Silva, španjolski reprezentativac i napadač Manchester Cityja, prva opcija Reala, a naš Luka Modrić tek njegova 'rezerva', ćini se da će u 'kraljsvskom klubu', nakon što se City izjasnio o odšteti, ipak predomisliti

Kako bi obeshrabrili Real Madrid u pokušaju dovođenja Davida Silve, čelnici Manchester Cityja su za španjolskog nogometaša odlučili izvjesiti cijenu od nevjerojatnih 80 milijuna funti (oko 99 milijuna eura), tvrdi Mirror.

Madridski dnevnici Marca i AS su posljednjih dana tvrdili da je Silva prva želja Josea Mourinha ovo ljeto. Štoviše, Marca je u petak donijela informaciju da su se klubovi čak načelno i dogovorili oko cijene koja bi trebala iznositi oko 65 milijuna eura, te da se sada čeka odluka Silve koji zasad i nije pokazao preveliku želju za napuštanjem Etihada.

No, ako je vijest Mirrora točna, onda je City definitivno odlučio stopirati transfer, nametnuvši cijenu koja bi Silvu učinila najskupljim nogometašem svih vremena. Marca je spominjala da bi se Mourinho u sklopu odštete mogao odreći i nekog igrača, vjerojatno Gonzala Higuaina, ali na 80 milijuna funti Real vjerojatno ni u kojem obliku neće pristati.

Ova je vijest zanimljiva i u kontekstu mogućeg transfera našeg Luke Modrića iz Tottenhama na Santiago Bernabeu. Prema španjolskim medijima, Modrić je Realov 'plan B' ukoliko propadne dovođenje Silve.