SVE ZA OSTANAK

Modrićeva vjernost košta 'spurse' milijune

07.03.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Novac je ono što pokreće svijet, to svi već odavno znaju. Tom logikom vode se i čelnici Tottenhama koji smišljaju svakakve financijske aranžmane ne bi li naveli Luku Modrića da potpiše novi ugovor

Već se dugo priča da će Luka Modrić staviti potpis na novi ugovor po kojem bi bio najbolje plaćeni igrač Tottenhama s više od 100 tisuća eura tjedna plače, a sve to samo da Modrić ostane na White Hart Laneu.

Za najveću zvijezdu 'spursa' otimaju se velikani poput Manchester Uniteda i Chelsea, a u Londonu se nadaju kako će novcima uspjeti nagovoriti Modrića da potpiše novi petogodišnji ugovor.

No prvi čovjek 'spursa' Daniel Levy odlučio je dodatno nagraditi Modrića ukoliko potpiše ugovor. Naime, hrvatski reprezentativac dobio bi oko četiri milijuna eura na ime lojalnosti.

Zasad svi novci koje Levy baca pred Modrića, hrvatskog nogometaša ostavljaju ravnodušnim jer želi vidjeti hoće li Harry Redknapp preuzeti englesku reprezentaciju. Ukoliko se dogodi da 'spursi' ostanu bez trenera, tada ni svi novci svijeta neće zadržati Modrića na White Hart Laneu.