JOŠ MALO NOVCA

Modrićev transfer razveselio Zrinjski

28.08.2012 u 18:06

Bionic
Reading

Bosansko-hercegovački nogometni klub Zrinjski, prvi klub hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u kojem je zaigrao kao posuđeni igrač zagrebačkog Dinama, s oduševljenjem je dočekao veliki transfer u madridski Real

Bosansko-hercegovački portal Klix, prenio je vijest u kojoj navodi da Zrinjski očekuje 0.5 posto novaca od transfera Luke Modrića u Real Madrid.

'Čast nam je da je Luka, današnji igrač Reala, proveo godinu dana u našem klubu. Prema mehanizmu solidarnosti Europske nogometne organizacije (UEFA) Zrinjskom pripada 0,5 posto novaca od transfera. Iako točan iznos transfera još uvijek nije točno objavljen, nama pripada otprilike 175 tisuća eura - rekao je tajnik Zrinjskog Darko Marić.

'Znate kakva je situacija u svim našim klubova (financijska), tako da možete zaključiti koliko nam ovi novci znače,' zaključio je Marić.

Modrić je sezonu 2003/2004 proveo igrajući za Zrinjski u kojem je razvio svoj prepoznatljivi stil igre za kojim danas 'lude' svi klubovi svijeta. Kao 18-godišnjak Modrić je proglašen najboljim igračem bosansko-hercegovačke lige za spomenutu sezonu.