SRNA POŠTAR

Modrićev savjet Subašiću jako je razljutio Sergija Ramosa

04.07.2016 u 18:19

  • +27

Euro 2016: Hrvatska - Španjolska

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Michael Dalder Livepic

Bionic
Reading

Hrvatska je u Bordeauxu sa 2:1 svladala aktulanog prvaka Europe Španjolsku i na veliko iznenađenje mnogih osvojila prvo mjesto u skupini. Jedan od junaka utakmice svakako je vratar Danijel Subašić, a iako nije igrao ključnu ulogu imao je i Luka Modrić

Iako je Španjolska pogotkom Morate već u sedmoj minuti iznenadila izmijenjenu i oslabljenu Hrvatsku, Čačićevi igrači nisu se predali. Prvo je Kalinić krajem prvog poluvremena, efektno petom svladao De Geu, a onda je u drugom dijelu nastao potpuni preokret.

Prvo je Kupiers propustio suditi penal nad Pjacom, potom je Španjolcima poklonio penal koji je Subašić obranio, a na kraju je Perišić zabio za konačnih 2:1.

Ključni trenutak zbio se u 71. minuti, kada je Sergio Ramos zapucao penal ili bolje rečeno kada mu ga je obranio Danijel Subašić. Ali, prije tog penala, dogodilo se nešto zanimljivo. Modrić, koji je sjedio na klupi, preko kapetana Srne je poslao poruku našem vrataru kako Ramos izvodi kaznene udarce. Ipak su Modrić i Ramos suigrači u Realu. Očito ga je Subašić poslušao i - obranio.

Nakon utakmice Ramos je naravno došao do Modrića i prilično žestoko – što smo iz novinarske lože dobro vidjeli - mu objasnio kako nije postupio korektno. Ali, tko ga pita? Onaj tko gubi, ima se pravo ljutiti.

'Šapnuo mi je Srna, a njemu je rekao Luka, da pričekam i da idem u svoju desnu i bilo je dobro', odgovorio je Subašić nakon utakmice na pitanje novinara HRT-a 'što mu je šapnuo Srna prilikom pucanja jedanaesterca'.