ZLATA VRIJEDAN SAVJET

Subašić otkrio što mu je Modrić savjetovao kod penala

21.06.2016 u 23:36

  • +27

Euro 2016: Hrvatska - Španjolska

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Michael Dalder Livepic

Bionic
Reading

Danijel Subašić bio je jedan od apsolutnih junaka dvoboja protiv Španjolske, a nakon susreta je priznao da je ključan bio savjet Luke Modrića koji mu je prenio Darijo Srna...

Hrvatski nogometaši ostvarili su spektakularni pobjedu protiv aktualnih prvaka Europe, 2:1 u Bordeauxu. Jedan od najzaslužnijih svakako je bio Danijel Subašić koji je obranio penal Sergiju Ramosu u 71. minuti i tako trasirao put pobjedničkom golu Ivana Perišića u završnici utakmice.

Što reći, penali su lutrija. Bio je i penal protiv Češke koji je drukčije završio. Obranio sam i sva sreća da smo to preokrenuli,' izjavio je golman Monaca i hrvatske reprezentacije koji je zatim priznao da je ključna bila pomoć suigrača:

'Šapnuo mi je Srna, a njemu je rekao Luka, da pričekam i da idem u svoju desnu i bilo je dobro.'

Zanimljivo, report tportala vidio je kako je kasnije ljutiti Sergio Ramos verbalno napao Modrića jer mu se nije svidjelo što je napravio, ali to je njegov problem. Velika euforija zavladala je u Hrvatskoj nakon trijumfa, ali igrači ju pokušavaju umanjiti.

'Ne znam gdje je kraj, gledamo utakmicu po utakmicu i idemo dalje,' zaključio je Subašić, dok je Vedran Ćorluka bio puno konkretniji:

'Igrali smo protiv najbolje ekipe u Europi u ovom trenutku, ali pokazali smo srce, jednu odličnu igru, pokazali smo da smo zasluženo ovdje i da Hrvatska može puno. Znali smo da ova utakmica ima veliki ulog, pokazali smo da nismo slučajno tu, da smo došli napraviti neki rezultat. Igramo za Hrvatsku, ne bojimo se nikog i mislim da nismo rekli svoju zadnju riječ,' zaključio je naš sjajni branič i potvrdio da namjerava vaterpolo kapicu umiroviti koju je zbog ozljede glave koristio u posljednje dvije utakmice.