STIŽE NOVI UGOVOR

Modrić uskoro jedan od najplaćenijih u Tottenhamu

26.05.2010 u 10:25

Bionic
Reading

Priče da su Manchester United i Chelsea zagrizli za usluge Luke Modrića natjerale su čelnike Tottenhama da mu brže-bolje ponude novi ugovor po kojem bi umjesto 45 tisuća funti tjedno trebao zarađivati 70 tisuća

Alex Ferguson i njegov Manchester United prvi su krenuli u potjeru za Lukom Modrićem, a onda se uključio i Chelsea, čiji trener Ancelotti u hrvatskom veznjaku vidi čovjeka koji bi mogao činiti prevagu na sredini terena. Gazda Abramovič je poznat po rastrošnosti te je navodno obećao svom treneru 25 milijuna eura za kupovinu Luke Modrića.

U Tottenhamu, naravno, ni ne razmišljaju o prodaji svojeg ponajboljeg igrača kojeg su prije dvije sezone doveli iz Dinama. Kako bi Modriću 'izbili' želju za odlaskom, čelnici 'spursa' će uskoro sjesti sa Zdravkom Mamićem koji se skrbi o Modrićevoj karijeri da bi dogovorili poboljšan i dulji ugovor.

Kako piše Daily Mail, Luka bi zarađivao 70 tisuća funti tjedno, a dosad je zarađivao 45, te bi tako postao jedan od najbolje plaćenih igrača londonskog kluba.