ZA SPLIT NEUPITAN

Modrić upitan za City, kraj sezone za Balea

09.05.2011 u 19:34

Bionic
Reading

Vezi igrač hrvatske nogometne reprezentacije i Tottenhama Luka Modrić po svemu sudeći propustit će zaostalu utakmicu 33. kola Premiershipa protiv Manchester Cityja, dok je za njegovog suigrača Garetha Balea sezona završila

Luka je u subotu u ligaškom susretu protiv Blackpoola (1:1) dobio neugodan udarac u desni bedreni mišić i mali su izgledi za njegov sutrašnji nastup. Sigurno neće nastupiti Bale koji je u susretu protiv Blackpoola iznesen nosilima s travnjaka nakon Adamovog starta u 63. minuti. Najboljem igraču sezone u izboru Udruženja igrača (PFA) stradali su ligamenti lijevog gležnja i prema prvim prognozama Bale će pauzirati više od mjesec dana. Zbog problema s leđima upitan je i nastup Petera Croucha.

"Nažalost, Bale se ponovo ozlijedio. Nakon sjajnih igara u prve dvije trećine sezone zaredali su problemi i ozljede. Garethu je teško, no sada je najvažnije da se što prije oporavi," kazao je menadžer Spursa Harry Redknapp.

Tottenham se trenutačno nalazi na petom mjestu engleskog prvenstva sa 56 bodova, šest manje od Manchester Cityja na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Ligu prvaka. Spursima samo pobjeda ostavlja nadu za novi plasman u Ligu prvaka.