OSTAJE S HARRYJEM

Modrić sljedeće godine igra za Stratford?

15.01.2011 u 11:49

Bionic
Reading

S obzirom na to da bi se Tottenham mogao preseliti na drugi stadion, to jest u drugi dio Londona, postoji velika vjerojatnost, a na tome inzistiraju i lokalni političari, da će klub promijeniti ime. No Modrić bi ostao u dobro poznatom jatu, s Harryjem Redknappom na čelu

Želja čelnika Tottenhama bila je da uskoro izgrade novi stadion, no kada su shvatili koliko bi ih to koštalo, od te su ideje ipak odustali. Međutim, kako je London domaćin Olimpijskih igara 2012. godine i kako će se za tu priredbu graditi novi objekti, postoji realna mogućnost da Tottenham nakon OI-a, za mnogo manje novca i uz neke preinake, dobije novi stadion.

No pojavio se problem na koji nitko u Tottenhamu nije računao - odsele li se iz sjevernog Londona i četvrti Tottenham, 'spursi' će morati promijeniti ime!

'Učinit ću sve da zadržimo ime. Riječ je o interesu stanovnika Tottenhama, koji ne žele klub u drugom dijelu Londona s imenom Tottenham. Taj klub više neće imati veze s našom četvrti', rekao je David Lammy, zastupnik četvrti Tottenham u parlamentu.

'Spursi' bi tako doživjeli sudbinu AFC Wimbledon, koji se prije nekoliko godina također preselio te je zbog istih razloga morao promijeniti ime u MK Dons. Tottenhamov novi stadion bio bi u četvrti Stratford, pa bi se klub očito morao zvati Stratford Hotspur.