NI KROOS NIJE IZDRŽAO

Modrić se nije suzdržao, pa Turci sada prenose njegovu poruku 18-godišnjem Güleru

03.11.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Iako ga je Florentino Perez htio u jednom trenutku staviti u rubriku 'bivši i nepotrebni', Luka Modrić svojim je pristupom i igrama dokazao da je itekakvo vrijedan 'koračić' Ancelottijevog stroja. I nisu u pitanju samo nogometni potezi, već potrebna doza iskustva kojeg prenosi na nasljednike u Kraljevskom klubu

Tijekom dana u medije je, nakon što je produžio ugovor s Realom, stigla Rodrygova izjava, a odnosi se na ohrabrujuće riječi Luke Modrića, u periodu kada Brazilac nije igrao (često).

'U trenutku kada nisam igrao puno, on (op.a. Modrić) mi je rekao da nastavim raditi i trenirati jer će doći moj trenutak. Nakon toga sam digao glavu i iz dana u dan trenirao sve jače. I došao je moj trenutak. Počeo sam igrati, zabijati golove i biti važan u momčadi', ispričao je Rodrygo za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Tijekom ljeta u Madrid je stigao još jedan ekstra-talentirani mladi nogometa, 18-godišnji Turčin Arda Güler. Još uvijek nije zaigrao za prvu momčad, jer se ozlijedio, no sada se vratio treninzima, a po svemu sudeći, pitanje je trenutka kada će debitirati u Realovom dresu.

Bio je u rosteru za predsezonske utakmice, ali tada nije igrao, no prije potpisa za Real blistao je u dresu Turske i postigao je spektakularan gol u pobjedi nad Walesom (2:0) u lipnju ove godine. 

Güler trenira s ostatkom Realove momčadi, a jednim potezom na treningu uspio je da 'posjesti na travnjak' Eduarda Camavingu.

Impresionirao je starije kolege, naročito Luku Modrića, koji mu je tada rekao ono što su turski mediji prenijeli.

'Ono što je rekao Ardi Güleru je nevjerojatno i moglo bi našem nogometašu pomoći u karijeri', pišu Turci.

'Izgleda da ćeš na sve poslati u mirovinu', navodno je u šaljivom tonu rekao Modrić mlađem suigraču koji je Camavingu ponizio driblingom, a potom je postigao i gol.

Arda je na treninzima impresionirao starije kolege i trenera Carla Ancelottija, a uskoro bismo ga mogli gledati na terenu. Posebno ga je hvalio Toni Kroos.

'Ovaj tip je 'lud', pa on radi neke stvari koje nitko od nas ne bi mogao s 18 godina. Njegova lijeva noga je fenomenalna'.