još tri godine

Brazilac koji s Lukom Modrićem ima poseban odnos potpisao je novi ugovor s Realom

02.11.2023 u 15:48

Bionic
Reading

Brazilski napadač Real Madrida Rodrygo (22) produljio je ugovor s 'kraljevskim' klubom na još tri godine, do 2028., objavio je madridski klub

Financijske pojedInosti novog ugovora nisu objavljene, ali prema pisanju španjolskih medija, Rodrygov ugovor će popratiti otpusna klauzula u visini od milijardu eura, kao i za Viniciusa koji je produljio ugovor s Realom u utorak.

Rodrygo je prošle sezone zabio 19 golova u 57 utakmica za Real u koji je došao 2018. godine za 45 milijuna eura.

Brazilski krilni napadač zabio je 39 golova u 179 nastupa za Real u svim natjecanjima, a s klubom je osvojio dva naslova španjolskog prvaka i Ligu prvaka 2022. godine.

Inače, Rodrygo je jao važnu osobu u svojem životu istaknuo Luku Modrića, hrvatskog veznjaka koji dres Reala uspješno nosi od kolovoza 2012.

  • +21
Barcelona - Real Madrid 1:2 Izvor: Profimedia / Autor: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

'Modrić mi je rekao da ga moram poštivati, jer je dovoljno star da mi može biti otac. Od tog trenutka me počeo zvati 'sine', a ja njega 'oče', izjavio je 21-godišnji krilni igrač Reala te dodao:

'Užitak je igrati s Modrićem, on je definitivno najbolji nogometaš s kojim sam bio u momčadi, ali i najbolji kojeg sam gledao. Prelijepo je imati ovakav odnos s njim, i to u Realu.'