ISKRENI LUKA

Modrić priznao Španjolcima: Imate igrača kakav nama fali!

09.06.2016 u 14:23

Bionic
Reading

Luka Modrić u velikom je intervjuu za Marcu priznao da Hrvatskoj nedostaje igrač poput Sergija Ramosa, osvrnuo se na sezonu Matea Kovačića i ustvrdio da mu je čast što ga uspoređuju s Andersom Iniestom...

Hrvatski 30-godišnji veznjak i tijekom klupske sezone iznimno je tražen među španjolskim kolegama, a posebno sada kada njihova reprezentacija igra u istoj skupini s našom na nogometnom Euru.

U velikom intervjuu za Marcu priznao je kojeg bi igrača najradije poveo sa sobom iz Madrida u hrvatsku reprezentaciju.

'Doveo bih Sergija Ramosa. Takav igrač nedostaje našoj reprezentaciji. Ne kažem da nemamo dobre igrače u obrani, oni jesu dobri, ali treba nam taj profil igrača. On je po meni najbolji branič na svijetu,' izjavio je Luka Modrić pa se osvrnuo na sezonu kolege Matea Kovačića u Realu:

'Falilo mu je kontinuiteta igara. Treba reći da igračima koji dođu u Madrid nije lako u prvoj sezoni, moraju se prilagoditi igri i pritisku. No, Mateo je ostavio dobar dojam u mnogo utakmica, talentiran je i samo mu je falilo minutaže. Mlad je i s kvalitetom koju posjeduje vjerujem da će uspjeti u Realu. Samo mora biti strpljiv.'

Modrić se osvrnuo i na usporedbe s veznjakom Barcelone Andersom Iniestom.

'Čast je što me uspoređuju s njim, on je jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Ako već ima takvih usporedbi, ja sam na to ponosan. Volim igrati protiv njega, jer velik je i kao igrač i kao osoba i divim mu se kao sportašu,' zaključio je naš najugledniji nogometaš koji je također rekao da mu je žao Benzeme što nije na Euru, a Garethu Baleu je prognozirao borbu za Zlatnu loptu u 2016. godini.