u madridu oprezni

Modrić ponovo propustio trening Reala: Ipak još uvijek nije potpuno spreman

14.03.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Luka Modrić ove srijede nije trenirao sa svojim suigračima iz Reala, već je vrijeme proveo u teretani, pokušavajući vratiti potpunu fizičku spremu uoči ključnih utakmica sezone...

Podsjetimo, naš 32-godišnji veznjak propustio je nekoliko tjedana zbog problema s mišićem, ali vratio se protiv Eibara u subotu i oduševio odličnim nastupom kojeg je začinio s dva briljantna poteza koji su zadivili španjolsku javnost.

  • +10
La Liga, Eibar - Real Madrid Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

No, čini se da Modrić još uvijek nije potpuno spreman, jer je propustio treninig sa suigračima ove srijede. Luka je ostao sam u teretani gdje je radio na povratku fizičke spreme potrebne za završnicu sezone u kojoj će se Real još jednom boriti za europsku titulu, treći put u nizu.

Madridski klub u petak će saznati svog sljedećeg protivnika u Ligi prvaka, a u subotu protiv Girone pokušat će nastaviti svoj rezultatski uspon. Modrić bi trebao dobiti određenu minutažu, a i Mateo Kovačić koji sve bolje kotira kod Zinedinea Zidanea.

Nakon toga slijedi reprezentativna pauza i dvoboji Hrvatske s Peruom i Meksikom. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će Dalić koristiti Modrića u tim utakmicama...