povratak na najbolji način

Modrićeva odlična predstava zasjenila dva Ronaldova gola

10.03.2018 u 14:49

Bionic
Reading

Madridski Real u subotu je gostovao kod Eibara te je upisao pobjedu 2:1. Oba gola za 'kraljeve' zabio je Ronaldo, ali odličnu partiju pružio je naš Modrić

Nije ga bilo šest utakmica, odnosno još od 14. veljače i okršaja protiv PSG. Nanizali su 'kraljevi' nekoliko pobjeda, i odmah je krenulo s preslagivanjem momčadi a u kojoj je Modrićevo mjesto postalo upitno.

Međutim, nakon oporavka, trener Zidane vratio je Modrića na teren, a hrvatski je reprezentativac na najbolji mogući način pokazao koliko je - još uvijek - važan igrač ove momčadi.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vodeći pogodak Real je postigao u 34. minuti, a najveći dio posla obavio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Prvo je presjekao dodavanje domaćeg braniča Arbille i odmah dugom loptom vanjskim dijelom desnog stopala na suprotnoj strani pronašao Cristiana Ronalda

Najbolji strijelac Reala pobjegao je svom čuvaru i nije mu bilo teško svladati domaćeg vratara Marka Dmitrovića, koji se u prvom poluvremenu istaknuo s nekoliko obrana.

Modrićev doprinos bio je posebno vidljiv u drugom dijelu, kada je Eibar izjednačio na 1:1. Samo par minuta nakon gola domaćina, Modrić se izborio za veliku prigodu, no njegov je udarac otišao kraj gola.

Ali nastavio je hrvatski veznjak do kraja dirigirati igrom, pronalaziti suigrače a sudjelovao je i u akciji kod drugog Ronaldovog gola, kojim je Portugalac spriječio veliko iznenađenje.

Tek toliko da se zna da je Modrić i dalje motor ove momčadi i najvažniji kotačić u stroju koji želi do trećeg europskog naslova.

  • +10
La Liga, Eibar - Real Madrid Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL