ZALIJEČIO OZLJEDU

Modrić otputovao u Dortmund, ipak će igrati?

23.04.2013 u 12:11

Bionic
Reading

Trener madridskog Reala poveo je 23 nogometaša u Dortmund na prvi ogled polufinala Lige prvaka protiv Borussije, a u zrakoplovu za Njemačku našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić...

Podsjetimo, u posljednjem prvenstvenom ogledu, subotnjoj pobjedi Reala protiv Betisa od 3-1, Modrić je prijevremeno morao napustiti travnjak zbog ozljede lista desne noge. Posljednjih je nekoliko treninga Modrić radio po posebnom programom, a mnogi su ga mediji već otpisali za utakmicu u srijedu.

No, čini se da je Modrić više-manje zaliječio ozljedu, te bi mogao nastupiti u prvoj polufinalnoj utakmici. Odluka će, vjerojatno, biti donesena na dan utakmice, točnije na zagrijavanju momčadi prije dvoboja.

Popis igrača Reala za utakmicu u Dortmundu:

Casillas, Diego Lopez, Adan, Jesus - Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Albiol, Carvalho, Nacho - Xabi Alonso, Khedira, Özil, Kaka, Modrić, Callejon, Di Maria, Casemiro - Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Morata

U srijedu od 20:45 sati (Arenasport1) pratite dvoboj Borussije i Reala u HD rezoluciji. Osim na MAXtv-u utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.