počelo je

Dva srebrna hrvatska nogometaša jako blizu impresivnim transferima

28.07.2018 u 18:44

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskih medija, ovih dana Šime Vrsaljko trebao bi potpisati za Inter, a Milan Badelj za momčad Lazija, što je još jedna potvrda koliko su trenutno traženi srebrni hrvatski nogometaši...

Podsjetimo, od naših reprezentativaca još za vrijeme SP-a Ivan Strinić potpisao je za Milan, a Duje Ćaleta-Car postao je par dana nakon osvojenog srebra član francuskog Marseillea.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tu sigurno nije kraj transferima naših junaka ovog ljeta, a talijanski Corriere dello Sport tvrdi da su još dva dogovorena i spremna za realizaciju.

Riječ je o Šimi Vrsaljku za kojeg tvrdi spomenuti dnevnik da je 'praktički već član milanskog Intera', u koji bi trebao preći na posudbu iz Atletica uz mogućnost otkupa ugovora za 25 milijuna eura odštete.

Također bi već početkom sljedećeg tjedna Milan Badelj trebao zamijeniti dres Fiorentine nebesko-plavim Lazija. Za rimski klub to je odličan posao jer naš strijelac pogotka protiv Islanda na SP-u dolazi bez odštete, nakon isteka ugovora i bit će pravo pojačanje za Inzaghijevu momčad.

Klub bi ovog ljeta mogao promijeniti i Domagoj Vida kojeg želi Liverpool, brojne ponude iz Premiershipa stigle su i na adresu Ante Rebića, a čini se da Ivana Perišića ponovo lovi Manchester United, dok Mateo Kovačić pod svaku cijenu želi otići iz Reala, na radost brojnih uglednih europskih klubova.

U svakom slučaju, imamo ljetni prijelazni rok u kojem hrvatski igrači imaju izuzetno bitnu ulogu...