ENGLEZI TVRDE

Modrić neće u United već u madridski Real

18.06.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Iako se dugo pisalo kako bi Luka Modrić ovog ljeta trebao preseliti u Manchester United, nove vijesti govore kako bi najbolji hrvatski nogometaš mogao krenuti stopama Davora Šukera i prijeći u redove madridskog Reala

Luka Modrić je blizu transfera u Španjolsku, vjerojatno u redove Real Madrida. Tako barem tvrdi bivši hrvatski reprezentativac i član Sportinga iz Gijona Mate Bilić

Prije nekoliko se tjedana po engleskim i španjolskim medijima počeo spominjati navodni Realov interes za 26-godišnjeg hrvatskog veznog nogometaša, a Bilić tvrdi da priča nije neozbiljna.

'S Modrićem sam vrlo dobar prijatelj. Iako voli Premierligu, Luka želi igrati u Španjolskoj. Vrlo je blizu transfera'. izjavio je Bilić za Daily Mail.

Tabloid podsjeća da je trener Reala Jose Mourinho već dulje vrijeme Modrićev obožavatelj i da ga vidi uz Xabija Alonsa u središnjem dijelu vezne linije 'kraljevskog kluba'. Također, Daily Mail navodi i da je Davor Šuker u nedavnom intervjuu za Marcu preporučio Tottenhamovog nogometaša Realu.

'Ponosan sam što Šuker misli da mogu igrati za Real Madrid. To je dobro. Zahvaljujem mu na tim riječima', prenosi Daily Mail Modrićeve riječi.