lukin horor

Modrić na udaru kritika; mediji tvrde kako ga je predsjednik Reala odlučio prodati!

03.04.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Luka Modrić protiv Alavesa je odigrao možda svoju najlošiju partiju u dresu Real Madrida. Španjolski su ga mediji oštro kritizirali nakon što ga je Zinedine Zidane izvadio iz igre već u 68. minuti utakmice

Očigledno je kako Luka Modrić nije u formi. I to već neko vrijeme. Kriza je kulminirala u nedjeljnom dvoboju s tek prosječnom momčadi Alavesa. Modrić je do izmjene u 68. minuti bio uvjerljivo najlošiji Realov igrač na terenu. Zamijenio ga je Mateo Kovačić, a Modrićevim izlaskom 'kraljevski klub' je odjednom proigrao i pobijedio 3:0.

Španjolski su se mediji nakon utakmice nadmetali u kritiziranju kapetana hrvatske reprezentacije, nije bilo niti jedne pozitivne riječi za njega.

Marca je tako njegovu igru u posljednjih nekoliko utakmica okarakterizirala kao 'Modrićev horor', reporter koji prati Real zapitao se što se to s Lukom događa u posljednje vrijeme. Doslovno je - neprepoznatljiv!

>> Real proigrao i pobijedio Alaves tek nakon što je Modrić izašao iz igre

AS je njegovih 68 minuta na terenu protiv Alavesa opisao kao 'najgoru utakmicu u dresu Reala', a izvjestitelj s utakmice primijetio je kako Modrić više nema svježine, nedostaje mu trka u sredini terena, a samim time više nema ni upotrebljivih lopti prema naprijed. Čim je izašao, Real je - proigrao!

Senzaciju je ponudio Donbalon koji prenosi kako je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, objavio da je Luka Modrić na prodaju!

'Real je spreman prodati Modrića ako dođe dobra ponuda', prenosi Perezove riječi Donbalon i dodaje kako za to već neko vrijeme zna i trener Zinedine Zidane. Svoja nagađanja temelje na činjenici da Real želi dovesti Phillipea Coutinha iz Liverpoola, pa bi u veznome redu 'kraljevskog kluba' nastala poprilična gužva. A za Modrića navodno Real ima već nekoliko 'nemoralnih' ponuda i čelnici kluba spremni su razmotriti ih.

Kako god bilo, pred Lukom Modrićem nije lako razdoblje, a sezona ulazi u samu završnicu i svaki će se krivi potez gledati s posebnom pažnjom...