KAKO NADOKNADITI 1:4?

Modrić: Kalkulacija nema, ginut ćemo od prve do zadnje minute

30.04.2013 u 11:12

Bionic
Reading

Luka Modrić po svemu sudeći trebao bi i večeras startati u dvoboju protiv dortmundske Borussije (Arenasport 1, 20.45). Uoči prvog dvoboja bio je upitan zbog ozljede, no Mourinho ga je poslao na teren od prve minute. Samo na MAXtv-u možete gledati utakmicu u high-definition rezoluciji

Svi se nadamo da će se ove prognoze i obistiniti te da će Modrić biti dio večerašnjeg spektakla. Jer Mourinhova momčad mora loviti tri gola zaostatka i Modrić joj je sigurno potrebniji nego Khedira. Osim toga, protiv Atletica ušao je tek u završnoj fazi utakmice, vjerujemo iz razloga da Modrić sačuva svježinu za ovaj važan ispit.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Ne znam hoću li startati ili neću, to će nam reći trener na sastanku, rekao je Luka Modrić u razgovoru za Sportske novosti

No tko god igrao, siguran sam da će dati sve od sebe da Real ostvari uspjeh. U ovoj utakmici nema ikakvih kalkulacija, mora se ginuti na terenu od prve do posljednje minute, ali istovremeno moramo biti hladnih glava i ne srljati. Svaka se pogreška na ovim razinama skupo plaća

Modrić, bez obzira na to što su na drugoj strani uvijek karakterni i uporni Nijemci, vjeruje da se može do čuda.

Otrcana je fraza da je u nogometu uvijek sve moguće, ali ona je jednostavno točna. Ovdje u Madridu svjedočili su brojnim takvim situacijama i mi zbog velike tradicije Real Madrida vjerujemo da je moguće ponoviti takve povijesne preokrete. To je naša obaveza i vjera te u takvom ozračju dočekujemo veliki dvoboj, završio je za Sportske novosti hrvatski reprezentativac koji je prošlog tjedna drugi put postao otac. Večerašnji uspjeh sigurno bi bio kruna tog lijepog i sretnog događaja.

Utakmicu u high-definition rezoluciji možete pratiti na kanalu Arenasport 1, a ako niste MAXtv korisnik, možete je pogledati i preko pay per view online servisa match.tportal.hr.

Borussia je u prvom dvoboju slavila 4:1