UOČI MALTE

Modrić ipak ne može, Čačić će morati bez njega!

11.10.2015 u 17:15

Bionic
Reading

Luka Modrić će zbog ozljede aduktora propustiti dvoboj protiv Malte u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2016. u Francuskoj, objavio je u nedjelju Hrvatski nogometni savez na svom internetskom portalu.

Modrić je u subotnjem dvoboju s Bugarskom odigrao prvo poluvrijeme, a onda ga je u drugih 45 minuta zamijenio Milan Badelj, jer je veznjak Real Madrida osjetio kontrakciju u predjelu prepona te ga je izbornik Ante Čačić poštedio napora u dvoboju u kojem je Hrvatska u tom trenutku već vodila 2-0.

Modrić je u nedjelju bio na pretrazi koja je pokazala da se radi o ozljedi od koje se ne bi stigao potpuno oporaviti do utorka, kad je u Ta'Qaliju na rasporedu dvoboj protiv Malte.

'Luka je danas bio na magnetskoj rezonanciji koja je pokazala istegnuće s minimalnim edemom pa na Luku nećemo moći računati na Malti s obzirom na prekratko vrijeme do utakmice', izjavio je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.

Za očekivati je da će umjesto Modrića njegovo mjesto u početnoj postavi zauzeti veznjak Fiorentine Milan Badelj koji ga je zamijenio i u dvoboju s Bugarskom. Dvoboj Hrvatske i Malte na rasporedu je u utorak, s početkom u 20.45 sati, a samo pobjeda može hrvatskim nogometašima donijeti izravan plasman na Euro 2016. u Francuskoj.