helikopterom po priznanja

Modrić i Ramos u velikom stilu došli pokupiti Uefine nagrade!

24.08.2017 u 17:08

Bionic
Reading

Ovog četvrtka u Monte Carlu održava se ždrijeb Lige prvaka, a dijele se i nagrade najboljim igračima prošle sezone. Sergio Ramos i Luka Modrić helikopterom su skoknuli pokupiti ih...

Naš 31-godišnji veznjak bio je jako blizu ulasku u finalni izbor za Uefinog nogometaša godine, ali završio je na kraju na četvrtom mjestu, iza Ronalda, Messija i Buffona.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, Modriću se smiješi ovog četvrtka nagrada za najboljeg veznjaka sezone, dok bi Sergio Ramos mogao dobiti nagradu za najboljeg braniča pa nije iznenađenje da su se odlučili pojaviti na svečanosti u Monte Carlu.

Iznenađenje je način na koji su odlučili sletjeti na svečanost. Naime, Sergio Ramos objavio je na svojem Facebook profilu snimku iz helikoptera koju je nazvao 'Posebna misija u Monaku' na kojoj on i Luka sjede u prvom redu uz pilota i uživaju u pogledu na južnu Francusku. Prijateljski osmjesi su pak dokaz da je međusobna svađa s utakmice protiv Deportiva stvar prošlosti.

Naravno da nisu cijelim putem iz Madrida išli helikopterom, no svejedno je to vrlo atraktivna najava svečanosti, na kojoj je igračima Reala potpuno svejedno kog će izvući u grupnoj fazi natjecanja, jer i tako gaze sve pred sobom posljednjih godina...