OPET HVALOSPJEVI

Modrić glavni protagonist pobjede, ovacije zaslužene

09.05.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca pun je pohvala na račun hrvatskog nogometaša Luke Modrića koji je u pobjedi Real Madrida protiv Malage (6:2) u unaprijed igranoj utakmici 36. kola postigao pogodak i asistirao

Naš je veznjak u završnici sezone cementirao svoje mjesto u udarnoj Realovoj momčadi, potvrdivši da je njegovo dovođenje iz Tottenhama prošlo ljeto potpuno pogođeno.

'Modrić je bio jedan od glavnih protagonista večeri. Osvojio je Bernabeu sjajnom igrom. Njegova je kvaliteta gotovo cijele sezone bila pod upitnikom, ali završnicu odrađuje u velikom stilu. Kada ga je trener Jose Mourinho zamijenio u drugom poluvremenu, stadion ga je zasluženo nagradio ovacijama. Čestitao mu je i Mourinho, stisnuo mu je ruku i nešto mu šapnuo na uho prije nego što je igrač sjeo na klupu. Modrić je pronašao svoju najvišu razinu igre, a i njegova je pripremljenost spektakularna. Njegovo mjesto u momčadi za finale Kupa kralja je neupitno', stoji u komentaru Marce.

Dodajmo i da je nogometni portal Goal.com proglasio Modrića igračem utakmice protiv Malage, dodijelivši mu ocjenu 4 (od pet).