ZA LUKU NEMA DVOJBE

Modrić: Eduardov ružan istup svima je naštetio!

Bionic
Reading

Luka Modrić se s Realom nalazi na pripremama u SAD-u, no bez obzira što su pred njime nova iskušenja s 'kraljevskim klubom', prisjetio se reprezentacije i oproštaja pojedinaca

Hrvatski veznjak u razgovoru za Sportske Novosti progovorio je o stvarima koje su proteklih tjedana 'zabavljale' našu sportsku javnost. Izbornik Niko Kovač našao se na meti kritika, a Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva su rekli s ljutnjom 'zbogom' nacionalnom dresu.

Modrić smatra kako su kritike zaslužili svi, igrači i izbornik. Prihvaća prozivanja za lošu igru, ali ne i da se 'diskreditira ljude nepravedno i zlonamjerno' na osobnoj razini.

Što se tiče Vukojevića i Eduarda tu je Modrić bio jasan.

'Poštujem odluke, ali od Eduarda nisam očekivao ovakav istup. Bilo je i prije nezadovoljnih i razočaranih među važnim igračima, ali nitko si nije dopustio ovakav ružan istup. Iz njegova kuta gledanja mogu ga razumjeti, ali ne slažem se s načinom kako je to pokazao. S tim načinom nije se obrušio samo na izbornika nego je obezvrijedio sve one i ono što čini reprezentaciju. Od ovakvog istupa nitko nema koristiti nego samo štete,' rekao je Modrić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE