ROOKIE GODINE

Modrić duhovitom porukom čestitao Dončiću, a Slovenac ljutit zbog onog što mu se dogodilo na povratku kući

26.06.2019 u 13:26

Bionic
Reading

Slovenski košarkaš Luka Dončić i službeno je izabran za najboljeg 'rookieja' godine, a na tom priznanju čestitao mu je na duhovit način i Luka Modrić

Sjajni Slovenac gotovo je jednoglasno izabran za najboljeg 'rookieja' godine osvojivši 98 od mogućih 100 glasova. Dončić je u dresu Dallas Mavericksa prosječno ubacivao 21,2 poena uz 7,8 skokova i šest asistencija, a jedina dva preostala glasa osvojio je branič Atlanta Hawksa Trae Young.

Dončić je također postao drugi Europljanin s nagradom u svojoj kategoriji, nakon Španjolca Paua Gasola 2002. godine.

Ovaj 20-godišnjak dobivao je čestitke sa svih strana, a jedna od najdražih mu je sigurno ona od imenjaka Luke Modrića. Hrvatski kapetan nogometne reprezentacije, koji je prošle godine osvojio sva najvrednija priznanja za najboljeg na svijetu (Zlatna lopta te Uefin i Fibin izbor), poslao je duhovitu poruku putem društvene mreže.

'Drago mi je što si slušao moje savjete kako zakucati', našalio se Modrić koji je visok 1,72 metara te je dodao: 'Čestitam prijatelju!'

Inače, i Dončić se nakon priznanja oglasio preko Twittera, ali zbog neugodnosti koju je doživio od aviokompanije kada se vraćao iz SAD-a u Sloveniju.

'Nikad me prije neka aviokompanija nije ovako loše tretirala. Rezervirao sam karte u business klasi za sebe i svoju obitelj, ali Lufthansa ih nije ispoštovala. Prebacili su nas u ekonomsku klasu, nemam pojma zašto, i vratili nam samo 20 posto novca od karata za business klasu. Hvala!' napisao je Dončić.

  • +8
Luka Dončić u NBA ligi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL