lijep, bogat i sposoban

'Modri' ispisali povijest Lige prvaka: Cristiano Ronaldo je zbog Dinama i Jerka Leke 'plakao' još danima, a njegova reakcija je postala apsolutni hit

12.05.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je poludio nakon susreta s Dinamom od prije devet godina, a njegove povijesne reakcije prisjetio se Bleacher Report

Dinamo je prije gotovo devet godina, 14.09. 2011. godine, u skupini D, na otvaranju Lige prvaka, na Maksimiru ugostio veliki Real Madrid. Momčad koju je tada vodio Kruno Jurčić pokazala je zube moćnom stroju Josea Mourinha predvođenim Cristianom Ronaldom i upisala tek minimalan poraz od 0-1.

Jedini gol na tom susretu postigao je Angel Di Maria u 53. minuti utakmice. Osim po odličnoj igri Dinama, ovaj susret obilježio je i dvoboj na relaciji Jerko Leko i Cristiano Ronaldo. Bivši hrvatski reprezentativac je slavnog Portugalca 'pospremio u džep' i nije mu dao disati cijelu utakmicu pa ni ne čudi da je Dinamo ostao jedna od rijetkih ekipa kojoj Ronaldo nije zabio.

Da stvar bude gora za Ronalda, navijači iz Zagreba su ga s tribina provocirali povicima 'Messi, Messi' i zvižducima kada god bi primio loptu. Portugalac je bio vidno iznerviran već na terenu, a nakon susreta je ispalio i legendarnu izjavu o razlozima zašto ga tribine vrijeđaju u Zagrebu.

'Zviždali su mi jer su ljubomorni na mene zato što sam lijep, bogat i sjajan nogometaš', pojasnio je frustrirani Ronaldo i ušao u povijest baš kao i legendarna fotografija Krune Jurčića i Josea Mourinha.

Ronaldovog ispada se prisjetio američki Bleacher Report koji je objavio snimku provokacija Bad Blue Boysa koje su izbacile Ronalda iz takta i njegovu reakciju na iste.