NIJE MU PRVI PUTA

Mo Salah izbjegao drastičnu kaznu, a suparnički navijači bijesni: To je sramota

28.12.2018 u 08:34

Bionic
Reading

Liverpool je u srijedu u sklopu 19. kola engleskog prvenstva svladao Newcastle 4:0, a prva zvijezda vodeće momčadi Premiershipa Mo Salah izbjegla je kaznu

Egipatski nogometaš, koji u svojoj zemlji te u Liverpoolu ima status faraona, još jednom je razočarao dio nogometnog svijeta. Ni Mo Salah nije imun na glumu pa je tako protiv Newcastlea teatralno pao u kaznenom prostoru te iznudio kazneni udarac koji je realizirao.

Navijači suparničkih klubova nadali su se da će Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza naknadno kazniti Liverpoolovog ofenzivca s dvije utakmice suspenzije (Arsenal, Manchester City) bez obzira što je Mo Salah lagano povlačen za dres.

To se nije dogodilo što je razljutilo mnoge neutralne ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu koji su Salahov teatralni pad nazvali sramotom, a Engleski savez (FA) smijurijom.

  • +3
Premiership, Boxing Day: Liverpool - Newcastle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno, Liverpoolovi fanovi stali su u obranu svojeg božanstva te su poručili kritičarima da progledaju, jer je bilo povlačenja za dres tako da penal nije sporan.

'Bilo je to čisto simuliranje, do tog trenutka smo bili ravnopravni i mogli smo napraviti iznenađenje', rekao je gostujući trener 'svraka' Rafael Benitez o toj situaciji.

Inače, Mo Salah je i u prošlosti znao padati kao pokošen u suparničkom šesnaestercu nakon laganog kontakta pa je tako i u kolovozu nešto slično izveo i pao u očima ljubitelja nogometa.