'KOST NA KOST' (19.30)

Mladost s Partizanom za finale Eurolige

03.06.2011 u 11:51

Bionic
Reading

Žapce u polufinalu u Rimu (19.30 sati) očekuje težak okršaj s Partizanom. Završni turnir nadmetanje je rekordera - Mladost ima sedam naslova europskog prvaka (posljednji 1996.), branitelj Pro Recco i Partizan (posljednji 1976.) po šest

U četvrtak su vaterpolisti Mladosti zrakoplovom otputovali u Rim, gdje ih u petak u 19.30 sati na legendarnom Foro Italicu očekuje polufinalna utakmica Eurolige s Partizanom.

Večer prije Petar Muslim gledao je košarkašku utakmicu između Zagreba i Cedevite. Njegova majka Maja Kutleša bila je uspješna košarkašica, ali to nije jedina Muslimova veza s košarkom.

'Kaštropil i Princ moji su prijatelji. Oni često dođu na vaterpolo, a ja na košarku. Kaštropil i ja skupa smo prije četiri godine došli u Zagreb, pa smo se zbližili,' objasnio je Petar.

A sad o Partizanu.

'Valjda ćemo pobijediti, pa 30 dana pripremamo se samo za Partizan! Pogledali smo sve njegove utakmice, pa i one s nama i s Jugom. U Zagrebu smo ih razbili, nadam se da će tako biti i u Rimu. Beograđani su nakon Nove godine podignuli igru, ali valjda smo nakon ovih priprema i mi to učinili. Bit će to posebna utakmica, pobjednik se vjerojatno neće znati do posljednje sekunde,' govorio je Muslim te sipao komplimente na račun Beograđana.

'Momčadski su jaki, na neki su način preslikana srpska reprezentacija, s Vujasinovićem kao motorom momčadi. No, mi imamo i pojedince i kolektiv, bit će kost u kost, ginut ćemo u bazenu!'