ŠOVŠIĆ NA KAJZERICI

Mladi reprezentativac i bivši 'pjesnik' pojačao Lokomotivu

20.08.2013 u 18:47

Bionic
Reading

Dosadašnji igrač NK Zagreba, Damir Šovšić novi je igrač NK Lokomotive

Ovaj 23-godišnji veznjak koji je igrao i za hrvatsku U-21 reprezentaciju, s Lokomotivom je potpisao petogodišnji ugovor.

'Šovšić je igrač kojeg sam želio odmah nakon ispadanja Zagreba iz Prve lige, on je bio moj prvi izbor i zadovoljan sam što je došao, iako nešto kasnije nego što sam ga očekivao. On je kvalitetan igrač, neosporne kvalitete, ali smatram da dosad nije pokazao sve što može. U Lokomotivi mu se sada pruža prilika da pokaže sve što zna i nadam se da će pruženu priliku iskoristiti na najbolji mogući način. On je španer i takav nam igrač treba na sredini terena, jer smo tu u deficitu, ne po kvaliteti, nego po broju igrača. Na njemu je sada da se izbori za mjesto u Lokomotivi, rekao je trener NK Lokomotive Tomislav Ivković.

Lokomotiva u petak, 23.08.2013. na Maksimiru igra utakmicu 7. kola MAXtv Prve lige protiv Zadra, s početkom u 20.15 sati. Ulaznice za utakmicu prodavat će se po cijeni od 30 kuna (tribina Zapad), a uz kupljenju ulaznicu za ovaj susret Lokomotiva gledateljima poklanja besplatnu ulaznicu za utakmicu između NK Lokomotive i NK Hajduka. Ta je utakmica 5.kola Prve lige prvotno trebala biti odigrana 11. kolovoza, ali je odgođena za srijedu, 28. kolovoza.