kakav kompliment

Mladi hrvatski reprezentativac pred potpisom je profi ugovora s Bayernom, ali sada bi ga htjela i Barcelona?!

25.01.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac, 18-godišnji Gabriel Vidović, o kojem je u superlativima neki dan govorio i trener prve momčadi Bayerna, Julian Nagelsmann, dobio je još jednu potvrdu svoje vrijednosti

S prvim danom prosinca 2021. godine postao je punoljetan. A tu svoju punoljetnost, Gabriel Vidović ovih bi dana trebao 'naplatiti' profesionalnim ugovorom.

Naime, mladi igrač Bayerna, koji je još tijekom ljeta bio dio seniorske momčadi i igrao prijateljske utakmice, ali je jesen proveo uglavnom u drugoj momčadi i igrao u Regionalnoj ligi (op.a. vrlo zapaženo, zabio je 12 golova i imao sedam asistencija) kako doznajemo, već je dogovorio gotovo sve detalje sa sportskim direktorom bavarskog velikana, Hasanom Salihamidžićem.

>> Bayernov trener ovako nešto o mladom hrvatskom reprezentativcu sigurno ne bi rekao da tako i ne misli

Ovaj 18-godišnjak igra na poziciji drugog napadača, s time da je upotrebljiv i kao ofenzivni vezni ali i kao prvi napadač.

A zato je vjerojatno privukao i pozornost velike Barcelone, ali i Borussije iz Mönchengladbacha.

U svakom slučaju, pred Gabrielom su veseli dani, ali i velika nogometna perspektiva, koju je prepoznao i Hrvatski nogometni savez te ga pozvao u svoje reprezentacije, pa su s Vidovićem od veljače 2020. godine već radili Tomislav Rukavina, Josip Šimunić i Igor Bišćan.