KOŠARKAŠKI EL CLASICO

Mladi Hrvat brutalnim zakucavanjem ponizio igrače Reala!

29.12.2014 u 09:33

Bionic
Reading

U 13. kolu španjolske košarkaške lige Barcelona je pobijedila na domaćem terenu madridski Real, a svojom su se igrom istakli Ante Tomić i Mario Hezonja, koji je sjajno započeo susret zakucavanjem koje bi se moglo pamtiti još neko vrijeme

Po dvadeset minuta na terenu dobili su i Ante Tomić i Mario Hezonja, te tako pomogli Barceloni doći do pobjede 76:68. Za pobjedu je većinom zaslužna sjajna igra u obrani katalonske ekipe, koja je jednom od najpotentnijih napada Europe u drugom poluvremenu dopustila samo 28 poena.

Ante Tomić bio je ponajbolji pojedinac susreta s 12 poena i osam skokova, a Hezonja je osim odlične igre u obrani u pobjedu Barcelone ugradio i pet poena, tri skoka i dvije asistencije.

No, mladi je 19-godišnji Dubrovčanin na samom početku utakmice, već u prvoj minuti pokazao obrani Reala da neće biti lako s njim, kada je zakucao loptu 'u licu' Bourousisu nakon sjajne individualne akcije. Ukoliko izađe ove godine na draft predviđa se da bi mogao biti u top 10, a ako nastavi ovako igrati mogao bi biti i više od sedmog izbora, kako sada spekulira draftexpress.

Uostalom, pogledajte sami njegovo sjajno zakucavanje na početku utakmice…