nogometnA akademijA

Mlade nade Manchester Cityja opet u Novigradu: Veseli nas novi povratak

14.07.2017 u 12:21

Bionic
Reading

Istarski Novigrad po četvrti put ponosno potvrđuje gostovanje nogometne akademije Manchester Citya.

Aminess hoteli i kampovi uz grad Novigrad već četvrti put ugošćuju jednu od najboljih svjetskih akademija i renomiranu momčad Manchester Citya. Mlađi uzrasti ovog nogometnog giganta od 17. do 27. srpnja gostuju tako još jednom u Novigradu gdje će ih Aminess Maestral Hotel na prigodan način ugostiti i ponuditi sve uvjete za još jedne uspješne ljetne pripreme.

Dokaz je ovo da se profesionalnost i stručno gostoprimstvo u sportskom turizmu prepoznaje i potvrđuje iz godine u godinu. Sve je više upita za sličnim gostovanjima nogometnih momčadi kojima se uz odličnu klimu, udobnost smještaja nude i idealni uvjeti za treniranje i odigravanje pripremnih utakmica na profesionalnim travnjacima. Profesionalni nogometni standardi i kvalitetna sportska ponuda, dodatno su naglašeni i implementacijom Polytan umjetnog travnjaka, kojeg je FIFA prema Handbooku iz 2015.-te certificirala FIFA Quality Pro standardom, što potvrđuje konstantno ulaganje u sportske infrastrukture i praćenje svjetskih nogometnih trendova.

Iz godine u godinu pozitivna tendencija gostovanja europskih klubova i raznih nogometnih akademija raste, uvelike zahvaljujući Aminess hotelima i kampovima (Laguna Novigrad d.d.), Gradu Novigradu i NK Novigradu.

'Veseli nas novi povratak u Novigrad, grad o kojem imamo isključivo pozitivna mišljenja. Tu nam je doslovno sve kao na dlanu, tereni nadomak hotela, sjajni uvjeti za uspješne pripreme, uz to, usluga koja se nudi u Aminessu nam je iz godine u godinu novi razlog dolaska što mi je potvrđeno od strane ostalih članova stručnog stožera i čelnika kluba', izjavio je novi direktor Akademije, Jason Wilcox, inače bivši nogometaš i osvajač Engleske Premier lige koji je prije svega nekoliko tjedana zamijenio dosadašnjeg voditelja i direktora Akademije Marka Allena.

Još jedne pripreme mogu započeti i veselo se iščekuje dolazak mladih nogometaša i cjelokupnog stožera koji će u srpnju uz spomenute pripreme tijekom svojeg boravka odmjeriti snage s raznim momčadima istih uzrasta.