OVO NEĆE DOBRO ZAVRŠITI

Mlada zvijezda nije se suzdržala; Niko Kovač poslije kiksa suočen s novom pobunom u svlačionici

17.08.2019 u 08:17

Bionic
Reading

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je odigrao je 2:2 na svom terenu protiv berlinske Herthe. Poslije utakmice trener domaćina Niko Kovač kratko je analizirao dvoboj, a opet je bio suočen i sa pobunom u svlačionici

Bayern je u obranu naslova ušao s kiksom. Tek bod pred svojim navijačima...

'Nevjerojatno je to što su gosti imali dva udarca prema vratima i zabili su dva gola. Jedan su zabili tako što se lopta odbila i to nitko na svijetu ne bi obranio, a drugi jer je Pavard dobio udarac i prestao je trčati za Grujićem', jasan je bio Kovač.

'Ostatak utakmice postojala je samo jedna momčad. Ne mogu kriviti igrače. Dali su sve od sebe. Bila je to jednosmjerna utakmica, ali nevjerojatno je koliko nismo imali sreće.'

No odmah poslije susreta hrvatski stručnjak bio je suočen s pobunom u svlačionici. Renato Sanches (21) dobio je samo pet minuta protiv Herthe.

'Nisam ovo očekivao od trenera. Naravno da želim otići. Tužan sam, jer zaslužujem više od pet minuta', rekao je 21-godišnji Portugalac koji se i ranije žalio zbog slabe minutaže te je zahtijevao odlazak.

  • +3
Bayern - Hertha, 1. kolo Bundeslige, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Kovač i čelnici kluba uspjeli su ga tada nagovoriti na ostanak, ali pitanje je kako će se situacija rasplesti ovoga puta nakon novog iskazivanja nezadovoljstva.

'Ne mogu ništa reći o tome. Nisam još razgovarao s njim i vidio što se dogodilo', prokomentirao je taj istup hrvatski trener.