TKO JE KRIV?

Mišljenje izbornika Azerbajdžana mnoge će razljutiti!

14.10.2014 u 09:01

  • +14

Kvalifikacije za EP, Hrvatska - Azerbajdžan

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija se u kvalifikacijama za EURO 2016 na uvjerljiv način obračunala s Azerbajdžanom. Gostujući izbornik je za težak poraz optužio igrače, ali ne i sebe

Od travnja 2008. Berti Vogts je na klupi Azerbajdžana. Njemački stručnjak do danas nije pokupio simpatije zemlje u kojoj radi, naprotiv ima jako mnogo kritičara koji su došli na svoje nakon utakmice u Gradskom vrtu.

No bivši strateg 'elfa' nakon katastrofalnih 0:6 protiv Hrvatske prema sebi nije uputio samokritiku, ali je zato 'oprao' svoje igrače.

'Svaki hrvatski napad s krila je završavao u golu. Mi si ne možemo priuštiti da primamo takve pogotke. To je nešto na čemu moramo raditi. Prije sedam godina sam govorio kako moramo biti fizički spremni što sada nije bio slučaj. Igrači se trebaju žrtvovati za svoju zemlju', pričao je Vogts te dodao:

'Pripremio sam dobru taktiku, na treningu je izgledalo dobro. Ali utakmica nije bila dobra, igrači su se pasivno povlačili. Svi golovi su došli s krila i to nije bio taktički problem. S takvom igrom nije važno kako ste postavili momčad.'

Ne treba ni sumnjati kako će njegove riječi u kojima je okrivio samo igrače na nož dočekati prozvani reprezentativci, ali i navijači te njihovi mediji.

golovi