euforija u trabzonu

Mislav Oršić stigao u Tursku, ali nije mogao ni naslutiti što će ga tamo dočekati

30.06.2023 u 06:27

Bionic
Reading

Mislav Oršić (30) u četvrtak je navečer sletio u Tursku kako bi potpisao ugovor s Trabzonsporom, a već na aerodromu su ga srdačno dočekali brojni navijači i predstavnici medija

Posao je završen, Mislav Oršić (30) karijeru nastavlja u turskom prvoligašu Trabzonsporu kojeg vodio Nenad Bjelica! U četvrtak navečer Oršić je stigao u Trabzon te odradio liječničke preglede, a s njim je u klub stigao i španjolski stoper Joaquin Fernandez.

Već je na aerodromu započela euforija jer su Oršića srdačno dočekali brojni euforični navijači Trabzonspora te predstavnici medija.

'Hvala navijačima na toploj dobrodošlici. Presretan sam što sam ovdje, nadam se da ćemo imati jako dobru sezonu i vidjet ćemo što će se dogoditi', rekao je Oršić po dolasku u Trabzon, a navijači su ga odmah 'okitili' klupskim šalom oko vrata. Vidjelo se na njemu da je iznenađen, nije mogao ni naslutiti što će ga dočekati...

'S Nenadom Bjelicom sam već radio. Poznajem ga otprije, bili smo skupa u Dinamu... On je najviše pridonio mom prelasku u Trabzonspor, sretan sam što sam s njim u velikom klubu. Nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu i osvojiti neke trofeje', kazao je Oršić kojeg je iznenadilo pitanje poznaje li grad:

'Iskreno, nisam puno razmišljao o gradu u koji dolazim, došao sam igrati nogomet', kazao je Oršić te otkrio koji bi broj trebao nositi u Trabzonsporu:

'Nadam se da će biti 99. Još nisam siguran. To mi je sretan broj.'

Iz kluba još nije stigla službena potvrda transfera, no posao je zgotovljen i dogovoren čim je Oršić stigao na liječnički pregled. Potpis ugovora je formalnost koju će odraditi danas tijekom dana, a turski mediji navode kako će Trabzonspor za njega Southamptonu platiti oko četiri milijuna eura odštete.