MARIĆ DOLAZI NA RUJEVICU

Mišković nakon pobjede nad Hajdukom odlučio 'šokirati' Rijekine navijače

29.01.2024 u 07:58

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Hajdukom i preuzimanja vodeće pozicije na tablici SuperSport HNL-a, predsjednik kluba Damir Mišković priredio je novi 'šok' navijačima Rijeke. Naime, prema pisanju talijanskih medija, do utorka bi put Rujevice trebao krenuti Mirko Marić

Nakon što su se ove zime u SuperSport HNL vratila neka zvučna imena koja su igrala u hrvatskom nogometu, a to su Laszlo Kleinheisler, Ante Ćorić, Eros Grezda, Jan Doležal (op.a., istina, nisu još zaigrali za svoje nove klubove, poput Ivana Perišića i Josipa Brekala), ovog ponedjeljka ili najkasnije do utorka sprema se još jedan zvučni povratak.

Naime za Rijeku bi trebao potpisati napadač Mirko Marić, koji je u sezoni 2019./2020. bio prvi strijelac lige s 20 pogodaka.

Neslužbene informacije s Rujevice govore da bi Marić, kojem ugovor s Monzom istječe za dvije i pol godine, ali je tamo u drugom planu, za Rijeku trebao potpisati najkasnije u utorak. Transfer su već nagovijestili talijanski mediji.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Stasiti napadač, koji će dodatno zaoštriti konkurenciju u napadu Sopićeve momčadi, u karijeri je igrao za Dinamo, Lokomotivu, Videoton i Osijek, u kojem je i ostavio najdublji trag odigravši 113 utakmica i zabivši 53 gola uz 18 asistencija, odakle je u transferu vrijednom čak četiri i pol milijuna eura prešao u Monzu.

U prvoj sezoni za Monzu zabio je dva gola u 21 nastupu, nakon čega je bio na posudbi u Crotoneu, gdje je u 36 utakmica zabio 11 golova.

  • +46
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
Sažetak Hajduk - Rijeka 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore