loše vijesti

Poznato je koliko je Marko Livaja teško ozlijeđen; evo kad bi se mogao vratiti

29.01.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Na samom kraju regularnog dijela derbija Hajduka i Rijeke ozlijedio se kapetan 'bilih' Marko Livaja. Stradao mu je gležanj s kojim je već ranije imao problema. Ozljeda nije nimalo bezazlena pa Livaju čeka duža pauza i oporavak. Kao da poraz 2:1 nije bio dovoljno stresan za sve...

Marko Livaja je ozlijedio skočni zglob. Izašao je kapetan 'bilih' iz igre netom prije početka sudačke nadoknade oslanjajući se na liječnika i fizioterapeuta Hajduka.

Nije Livaja mogao samostalno hodati, vidljivo je šepao te je odmah bilo jasno da nije dobro... Ranije ovog tjedna imao je problema s ozljedom lista i gležnja, a poteškoće su to koje je 'vukao' još na pripremama u Umagu.

Nakon utakmice loše je vijesti potvrdio trener Hajduka Mislav Karoglan.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Livaja ima problem sa zglobom, mislim da je ozbiljno', kazao je zabrinuti Karoglan, a nešto kasnije su se njegove crne slutnje i obistinile.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Marko Livaja, ozljeda, Hajduk - Rijeka, 28.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic /PIXSELL

Prve informacije govore da bi Livaja zbog ove ozljede gležnja izvan travnjaka trebao provesti najmanje tri tjedna. Danas ga čekaju dodatne pretrage pa će liječnici moći dati točniju prognozu, ali već je sad sigurno da će u najboljem slučaju propustiti tri sljedeće utakmice - gostovanje u Osijeku, domaći susret sa Slaven Belupom i gostovanje kod Rudeša.

Težak je to udarac za momčad Hajduka jer u sljedećem kolu na gostovanju u Osijeku zbog trećih žutih kartona neće biti Nike Sigura i Emira Sahitija, a uz Livaju problema s ozljedama imaju Fahd Moufi, Rokas Pukštas... Spomenimo i to da su još od ranije ozlijeđeni Dario Melnjak, Ivan Perišić, Ferro...

  • +46
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
Standings provided by Sofascore