Lindon Selahi

Junak Rijeke otkrio kako je na Poljudu 'bile' zavio u crno: Nisam uopće razmišljao

29.01.2024 u 07:41

Bionic
Reading

Rijeka je u derbiju 20. kola SuperSport HNL-a pobijedila Hajduk 2:1. Pobjedničku golčinu u 100. Jadranskom derbiju zabio je Lindon Selahi i tako utišao više od 30.000 navijača na Poljudu

Rijeka je na Poljudu preokretom stigla do velike pobjede te je s tri nova boda zasjela na prvo mjesto ljestvice SuperSport HNL-a. Hajduk je poveo golom Pukštasa u 15. minuti, a u nastavku je Rijeka okrenula.

Prvo je Jorge Obregon poluškaricama u 55. minuti zabio za 1:1, a pobjedu Rijeci osigurao je Lindon Selahi bombom u 62. minuti. Nakon susreta se oglasio junak pobjede.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Imamo vrlo karakternu momčad, a to smo na Poljudu i pokazali. Nismo dobro igrali u prvom poluvremenu, Hajduk je bio bolji. U svlačionici smo na poluvremenu razgovarali i uspjeli smo preokrenuti susret. Došli smo ovdje po tri boda i to smo i ostvarili', rekao je Selahi nakon pobjede.

Koji je gol ljepši - Obregonov ili njegov?

'Ma gol je gol, najvažnija su tri boda. Nije važno tko je zabio. Kod gola koji sam zabio sam osjetio gdje će lopta. Samo sam šutirao i nisam uopće razmišljao', priznao je Selahi i nastavio:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ne osjećamo pritisak. Ovo je bila važna utakmica, ali svakoj pristupamo isto. Malo ćemo proslaviti, a onda krećemo ispočetka.'

Tko će biti prvak?

'Momčad koja bude najbolja, koja bude najkonstantnija. Još se ima mnogo igrati', zaključio je Lindon Selahi.

>> više statistike potražite OVDJE.

  • +46
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 28.1.2024. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic
Standings provided by Sofascore