PRVU JE DOBIO

Miše želi opet biti 'Mister 100 posto'

26.04.2011 u 10:47

Bionic
Reading

Svoj drugi mandat na klupi Hajduka, novi trener Ante Miše ubilježio je pobjedom u Koprivnici

Uoči prvog treninga nakon pobjede u Koprivnici, Ante Miše izašao je pred novinare i objasnio kako je zadovoljan onime što su njegovi igrači prikazali, no svjestan je toga da ima još puno prostora za napredak te kako njegovi momci mogu još puno bolje.
'Pobijediti Slaven Belupo u Koprivnici u ovakvom stanju, odličan je rezultat. Igrači su pokazali da mogu i zato se već sada okrećemo prema Cibaliji. Vinkovčani su momčad koja je ostavila značajan trag u prvenstvu i neće nam biti lako iako smo favoriti. Cibalia ima glavu i rep te trenera Stanka Mršića, koji je vodio najviše utakmica u Prvoj HNL, starog lisca koji iz dana u dan potvrđuje da zna svoj posao', rekao je Ante Miše i dodao.

'Imamo pet dana za pripreme, odigrat ćemo i jednu prijateljsku utakmicu, kako bismo se uvjerili u stanje momčadi.'

Miše je pohvalio dvojicu novih igrača u postavi; za Lovru Kalnića je rekao kako je iskoristio priliku na golu te zamijenio ozlijeđenog Subašića, a što se tiče strijelca pobjedničkog gola Duje Čopa, rekao je da se njegov rad na treninzima isplatio.

'Ne bih htio govoriti je li Čop bio degradiran ili ne, ali na treninzima je pokazao da zaslužuje mjesto u prvoj momčadi.'

Miše je Čopa gurnuo u vrh napada, zajedno s Antom Vukušićem, zbog čega je iz postave ispao Ahmad Sharbini, koji nije ni putovao u Koprivnicu.

'Nisam ga vodio jer mi takav igrač nije bio potreban za ovu koncepciju. No Ahmad će konkurirati za sljedeću utakmicu protiv Vinkovčana', napomenuo je Miše.

Već protiv Vinkovčana Miše ima prigodu nastaviti niz pobjeda te opravdati nadimak 'Mister 100 posto', koji je zaradio u prvom mandatu, kada je nanizao devet uzastopnih prvenstvenih pobjeda i time izjednačio klupski rekord s Nenadom Gračanom.