HAJDUK ČEKA VARTEKS

Miše dao prednost Tičinoviću pred Tomasovim

02.05.2009 u 15:27

Bionic
Reading

Hajduk i dalje vodi neizvjesnu utrku s Dinamom za naslov prvaka. Pred bijelima je u 29. kolu novi izazov. Dolazi ranjeni Varteks koji je u prošlom kolu dobio šest golova od Dinama. U Hajduku su svjesni da moraju do pobjede, a najzanimljivija vijest s Poljuda glasi da je trener Miše dao prednost mladom Tičinoviću pred Tomasovim

U subotu ujutro trener Hajduka Ante Miše zajedno s Tičinovićem održao je presicu u kojoj je najavio predstojeći ogled protiv Varteksa. Osim činjenice da su Živković, Bušić, Rubil i Strinić ozlijeđeni, Miše je naglasio da će umjesto bolesnog Andrića vjerojatno zaigrati Linić.

'Ozbiljno ulazimo u ovu utakmicu. Poraz od 6:1 od Dinama nije bio realan omjer snaga. Vjerujem da neće biti lagano te da ćemo se namučiti doći do pobjede koja nam je od velikog značaja. Ne trebam posebno napominjati da bi sve osim pobjede bila tragedija', kazao je Miše, a odlučio je dati priliku mladom Tičinoviću umjesto Tomasovu.

'Tičinović je u vrlo dobroj formi i na najbolji je način iskoristio prilike koje je imao u posljednjih nekoliko utakmica', završio je Miše i pozvao navijače da im dođu pomoći protiv 'krojača'.

Mladi Tičinović je zadovoljan svojim igrama i nada se da će se dobra forma nastaviti i u budućnosti.