BRAZILAC HOĆE SCHAUBA

Minotaur ne želi u kavez sa Cro Copom

19.04.2011 u 14:31

Bionic
Reading

U borilačkom svijetu se špekulira kako bi Filipović svoju oproštajnu borbu mogao odraditi protiv Minotaura, ali Brazilac nije zainteresiran da drugi put u karijeri ukrsti šake sa Cro Copom

Nakon dvije operacije bokova Antonio Rodrigo Nogueira se vratio u trenažni proces te bi mogao nastupiti na UFC-u 134 koji je na rasporedu 27. kolovoza u Rio de Jaineru.

'Očekivanja su ogromna. Svatko bi želio sudjelovati, ali teško je zamisliti taj spektakl bez barem jednog od braće Nogueira', rekao je Minotaur za Yahoo, a prenosi portal Fighters Only.

Kao mogući protivnici brazilskog borca se spominju Amerikanac Brendan Schaub i Hrvat Mirko Filipović.

'Nema nikakve sumnje da radije preferiram borbu sa Schaubom nego sa Cro Copom. Već se vidim s njime u kavezu i nadam se da će se to dogoditi u Brazilu. Pobjeda bi bila važna i imala bi veliku težinu, jer bi me vratila u vrh i u igru za pojas.'

Minotaur je pravi veteran MMA-a. Imao je 40 mečeva u kojima je ostvario 32 pobjede (šest poraza). No u posljednjem nastupu 21. veljače 2010. u prvoj rundi nokautirao ga je sadašnji UFC-ov prvak Cain Velasquez.

U organizaciji PRIDE 9. studenoga 2003. našao se u ringu s Filipovićem te je slavio u drugoj rundi nakon što je hrvatskom borcu prodao polugu na ruci.

Minotaur je legenda MMA-a