Dočekuju lokose

Mikanović 'samo jednu želju ima', a trener Hajduka doznao da mu se vraća zvijezda

13.03.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Hajduk u subotu na svom Poljudu dočekuje Lokomotivu (17.10, MAXSport 1), a kako stvari stoje u sastav se vraća najzvučnije pojačanje

Nakon što je na utakmici 26. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Gorice i Hajduk Dino Mikanović stigao do jubilarnog 100. nastupa za Hajduk postalo je jasno da je splitska momčad dobila pomalo neočekivano pojačanje na poziciji desnog beka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ukratko, Mikanoviću se otvorio prostor nakon teške ozljede Mihaela Žapera i svoju priliku je iskoristio te ustalio u prvih 11. Ozljede koje su ga usporile su prošlost…

'Iskreno, ponosan sam. Hvala svima u klubu na ovih 100 nastupa. Svi su zaslužni za ovo. Samo jednu želju imam... Dat će Bog da ove godine osvojimo', kazao je između ostalog nakon pobjede s uvjerljivih 3:0 na gostovanju u Velikoj Gorici.

Nekoliko dana kasnije sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius u Trofejnom salonu na Poljudu svečano je uručio Mikanoviću uokvireni bijeli dres s brojem 100 našem. Zaista lijep jubilej koji ga je samo dodatno motivirao.

VIDEO SAŽETAK utakmice pogledajte u prilogu

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, Mikanović – koji je podigao formu i svima jasno dao do znanja kako će dati sve od sebe da osvoje titulu prvaka – nije jedina dobra vijest za Hajduk.

Naime, trener Mislav Karoglan u sljedećoj utakmici protiv Lokomotive (subota, 17.10, MAXSport 1) u udarnoj momčadi - kako se doznaje - imat će i Josipa Brekala koji je imao problem s ozljedom (udarac u kvadriceps). Odluka da preskoči utakmicu kod Gorice pokazala se kao ispravna i sad u lovu na važna tri boda Karoglan ima poprilično moćan sastav.

Mnogi će reći da Brekalo još nije u top formi, a drugi će pak reći kako je samo pitanje trenutka kad će opet biti na popisu izbornika Zlatka Dalića. Zasad je njegov učinak u Hajduku jedan gol i tri asistencije na šest odigranih utakmica.

  • +18
Gorica - Hajduk, 26. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL