godi mu mediteranska klima

Michael Schumacher zimu provodi na španjolskom otoku; njegovo zdravstveno stanje i dalje je velika nepoznanica

13.02.2019 u 20:26

Bionic
Reading

Michael Schumacher (50) teško je ozlijedio glavu 29. prosinca 2013. Jedva je preživio težak pad na francuskom skijalištu prije više od pet godina, bio je u komi, a posljedice osjeća i danas. Obitelj i najbliži prijatelji i dalje taje kakvo je njegovo pravo zdravstveno stanje, ali ove vijesti daju nadu kako se jedan od najboljih pilota Formule 1 svih vremena ipak oporavlja...

Njemački tjednik Bunte u svom najnovijem izdanju donosi senzacionalnu vijest vezanu uz zdravstveno stanje Michaela Schumachera (50).

Tvrde kako je obitelj Michaela Schumachera još krajem prošle godine u tajnosti prebacila iz švicarskog doma na obali Ženevskog jezera, koji je potpuno prilagođen njegovu liječenju i oporavku, u Španjolsku! Točnije, izvori Buntea navode kako je Schumacher još 20. prosinca prošle godine privatnim helikopterom prebačen na Mallorcu.

Obitelj Schumacher na sunčanom je mediteranskom otoku prije godinu dana kupila luksuznu vilu koja je ranije bila u vlasništvu aktualnog predsjednika madridskog Reala Florentina Pereza. Vila se nalazi u mjestu Port d'Andratxu, u zatvorenoj stambenoj zajednici u kojoj žive samo najbogatiji, a pristup osobama iz 'vanjskog' svijeta jednostavno nije moguć.

Njemački tjednik tvrdi kako je Michael Schumacher u krugu obitelji na Mallorci dočekao Božić, Novu 2019. godinu te proslavio svoj 50. rođendan koji je bio 3. siječnja. Navodno su liječnici odobrili njegov put, pa se obožavatelji jednog od najboljih pilota Formule 1 svih vremena nadaju kako se njegovo zdravstveno stanje očito poboljšalo.

  • +3
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia

Sigurno je kako blaga mediteranska klima ne može odmoći u oporavku, Mallorca je idealna za takvo što, a sigurno je kako je Michaelova obitelj prilagodila kuću - koja se nalazi na imanju od oko 15.000 kvadrata te među ostalim ima dva bazena, teretanu, heliodrom, dvije kućice za goste - njegovim potrebama.

Bunte tvrdi kako je i dalje sve maksimalno podređeno Schumacherovoj sigurnosti i intimi te su s njima na Mallorcu doputovali zaštitari te medicinsko osoblje koje se brine za njega.