NEZADOVOLJSTVO

Metličić, Vuković, Šprem i Kaleb bez milosti opleli po igri Kauboja: Dođe mi da se spustim na teren i viknem...

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 23.01.2023 19:05
  • Objavljeno 23.01.2023 u 19:04
Bionic
Reading

Nakon izuzetno loše igre hrvatske rukometne reprezentacije u obrani u prvom poluvremenu utakmice Svjetskog prvenstva u rukometu između Hrvatske i Bahreina i minimalnog vodstva 17-16 stručni komentator RTL televizije Nikša Kaleb je 'poludio' u izravnom prijenosu

'Dođe mi da se spustim do terena i viknem: Faul je majka obrane', rekao je očajni Kaleb koji je od prve minute bio u čudu postavljenom obrambenom taktikom i inzistirao da se igra 6-0, a ne 5-1.

'Nikad nisam bio ljut kao nakon ovog poluvremena. Mi igramo protiv Bahreina. Ovo je kontinuitet debakla. Ovo je druga ključna utakmica koju moramo dobiti i opet griješimo s taktikom. Nemam riječi', poručio je iz studija emotivni Goran Šprem.

'Razočaravajuće, igramo 5-1 protiv nekih frajera koji su brzi, a onda kad smo postavili 6-0 oni su se napunili samopouzdanjem!', nadovezao se puno smireniji Petar Metličić.

  • +25
Hrvatska - Bahrain, SP u rukometu 2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Drago Vuković je, pak, naglasio kako se ne sjeća kada je gledao ovako lošu Hrvatsku.

Podsjetimo, Hrvatskoj treba bilo koja pobjeda za deveto mjesto koje vrlo vjerojatno vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre, a prije susreta vjerlovalo se u čudo i pobjedu od dvadesetak razlike te se sanjalo četvrtfinale.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal