I TO JE MOGUĆE

Bizarna priča sa rukometnog SP-a; izbornik prespavao odlučujuću utakmicu za četvrtfinale

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 23.01.2023 17:48
  • Objavljeno 23.01.2023 u 17:48
Bionic
Reading

Mađari su u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva, a njihov izbornik Chema Rodriguez je utakmicu koja je odlučivala o njihovoj sudbini - prespavao

Naši susjedi završili su kao drugi u skupini sa šest bodova koliko je osvojio i Island, ali su ih Mađari nevjerojatnim preokretom pobijedili te su tako zbog boljeg međusobnom omjer prošli dalje.

U zadnjem kolu druge faze po skupinama Maarska je očekivano svladala Zelenortske Otoke (42:30), a zatim je morala čekati rezultat između Švedske i Portugala. Skandinavci su prije tog susreta osigurali prvo mjesto u skupini, Portugalu su trebali bodovi kako bi preskočili Mađare i Islanđane. Na kraju su Šveđani pošteno odradili posao i slavili 32:30 te su tako gurnuli Mađarsku među osam.

I dok su novinari uspjeli dobiti reakcije igrača nakon utakmice Švedske i Portugala, njihov izbornik navodno je prespavao dvoboj. Novinari su ga upravo to pitali…

'Pokušavao sam. Nisam gledao utakmicu. Saznao sam od našeg kondicijskog trenera Torda koji je došao u moju sobu i rekao da smo u četvrtfinalu. Naše utakmice su bile toliko stresne da se nisam želio još više opterećivati ​​gledajući druge. Svaka čast momci. Plasirali smo se na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, ali čeka nas sljedeća utakmica. Igrat ćemo hrabro i pokušati nastaviti u istom smjeru. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do polufinala', poručio je Chema.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal