Teški pregovori

Menadžer Lewandowskog izazvao pomutnju u Bayernu, a doznaje se i tko je glavni razlog; Salihamidžić je svoje rekao, ali…

27.04.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Posljednjih dana sve se više u njemačkim medijima piše o mogućnosti da Bayern - koji je osigurao novu titulu njemačkog prvaka - pokušava na sve moguće načine zadržati napadača Roberta Lewandowskog

Nije tajna kako bi čelnici Bayernu svakako pokušali zadržati Lewandowskog i nakon isteka ugovora 2023. godine. No, s druge strane je jasno kako će to biti teško financijski izvedivo.

No, problem se pojavio i na relaciji trener-igrač pa tako novinari Bilda doznaju kako je u zadnje vrijeme poprilično narušen odnos na relaciji Lewandowski i trener Julian Nagelsmann.

Naime, Nagelsmann je mišljenja kako bi Lewandowski trebao igrati više igrati za momčad, a ne samo razmišljati o tome kako će zabiti gol.

Da se nešto događa u Bayernu otkrio je menadžer (agent) Lewandowskog koji je zatražio hitan sastanak s čelnim ljudima Bayerna Hasanom Salihamidžićem i Oliverom Kahnom. Zbog toga je u klubu nastala pomutnja jer su svjesni da bi mogli izgubiti moćnog poljskog napadača. Očito je Lew dao signal menadžeru da nešto napravi...

Tema će naravno biti ono o čemu se pisalo, a to je da Lewandowski – kojeg ugovor veže do ljeta 2023. - želi otići u drugi klub. Navodno je najbliži Barceloni, ali zasad glavnu riječ igraju čelnici kluba.

'Lewandowski nije na prodaju. On ostaje i sljedeću sezonu u Bayernu!', poslao je jasnu poruku prije nekoliko dana sportski direktor Salihamidžić dodavši:

'Naravno da ga želimo zadržati jer ga izuzetno cijenimo. No on trenutačno od svih igrača najviše zarađuje u Bayernu i moramo vidjeti kakve su nam financijske mogućnosti i koliko financija imamo na raspolaganju', dodao je Salihamidžić koji je miran jer kaže imaju dovoljno vremena za dogovor.

No, nakon sastanka koji je zatražio menadžer koji zastupa Lewandowskog moglo bi se puno toga promijeniti. Jer kada te traži Barcelona, koja mu nudi bolji ugovor, onda to mijenja stvari.

  • +9
Bayern - Borussia D., Bundesliga, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
Standings provided by SofaScore LiveScore