Liga nacija logo sponzori

UZBUĐENJE PRED HOTELOM

Među navijačima koji su dočekali reprezentativce i Mario Mamić, Zdravkov sin

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u hotel, koji je smješten u Schiedamu, mjestašcu pokraj Rotterdama. Očekivalo se da će pred hotelom navijača biti više, no njih se u drugom po veličini nizozemskom gradu očekuje u utorak, odnosno srijedu

Hrvatska nogometna reprezentacija s velikim je ambicijama stigla u Nizozemsku, na završni turnir Lige nacija. U srijedu će prvo tražiti pobjedu protiv domaćina turnira, Nizozemaca, a utakmica se igra na stadionu Feijenoorda.

Prema posljednjim informacijama, hrvatskih se navijača očekuje 14.500, a na doček reprezentativcima stiglo ih je 30-tak. Među njima i dva 50-godišnjaka, Vjeko i Joško, sa svojim obiteljima, a koji su i spremno pozirali za tportal.

Doduše, oni su reprezentaciju dočekali već na aerodromu, te su automobilom 'jurili' iza busa, samo kako bi uhvatili koji smiješak Luke Modrića i društva.

  • +17
Hrvatska nogometna reprezentacija, odlazak u Rotterdam, 12.6.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Nabavili smo ulaznice preko Uefinih stranica. Istina, za polufinale je bilo dosta teško, iako znamo da se za finale još može nabaviti', rekao je Vjeko, koji je porijeklom iz Nove Gradiške, ali u Rotterdamu živi već 30-tak godina.

S njim u društvu bio je i Joško s obitelji, čija je majka Nizozemka, a otac iz Runovića pokraj Imotskog.

Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel u Rotterdamu Izvor: Cropix / Autor: CROPIX Ante Čizmić / CROPIX

'Jako smo uzbuđeni zbog ove utakmice. Iskreno, tek tu i tamo odemo na koju utakmicu Hrvatske, ali ovu priliku nismo smjeli propustiti. No, zato često odemo na utakmicu Feijenoorda, pa smo ove godine već slavili. Mi nismo trebali putovati, ali dolaze nam prijatelji iz Hrvatske, pa ćemo morati po njih u Amsterdam', naglasio je Joško.

Rotterdam: Mario Mamić na terasi hotela u kojemu su smješteni hrvatski nogometni reprezentativci Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, na terasi hotela u kojem je smještena reprezentacija vidjeli smo i Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, osuđenog bivšeg čelnika Dinama, ali i nesuđenog gospodara hrvatskog nogometa. Ne znamo kojim je povodom došao. Ali lako je moguće da ima i ponudu za nekog od hrvatskih reprezentativaca.

  • +21
Dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u hotel u Rotterdamu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal