ORGANIZATORI NA MUKAMA

'Meču stoljeća' McGregora i Mayweathera prijeti prava katastrofa!

02.08.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Organizatori boksačkog meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora priznaju da se ulaznice ne prodaju dobro, što potvrđuje da gledatelji ne vjeruju da će u Las Vegasu biti svjedoci spektakla vrijednog više tisuća dolara...

Podsjetimo, radi se o dvoboju nepobjedivog boksačkog prvaka i jednako uspješnog šampiona UFC-a koji se već mjesecima na silu pokušava predstaviti kao 'meč stoljeća', iako većina objektivnih stručnjaka ne vjeruje da se McGregor u normalnim okolnostima može po boksačkim pravilima suprotstaviti Mayweatheru, jer to jednostavno nije njegov sport.

  • +9
Floyd Mayweather i Conor McGregor, sučeljavanje u Los Angelesu Izvor: Reuters / Autor: Gary A. Vasquez

Organizatori meča koji će se održati 26. kolovoza u Las Vegasu priznaju da se ulaznice za ovaj dvoboj ne prodaju dobro, za razliku od prošlog 'meča stoljeća' između Mayweathera i Pacquiaoa za koji su se karte razgrabile, a na kraju nije bio ništa posebno.

Više je mogućih razloga za debakl na tribinama koji prijeti ovom meču. Prva je svakako upravo ta da je prošli 'meč stoljeća' bio ispod očekivanja, a druga cijene ulaznica koje idu od 1.700 do 63.000 dolara, dok će se prijenos putem televizije moći u SAD-u gledati za samo sto dolara.

Čini se da promociji meča nije pomogao ni cirkus između dvojice boraca koji su se međusobno sočno vrijeđali tijekom zajedničke turneje u srpnju, a ni to što su se glavne boksačke organizacije ogradile od ovog dvoboja i proglasile ga farsom.

U svakom slučaju, vlada uvjerenje u javnosti da se ništa povijesno neće imati prilike vidjeti te večeri u Las Vegasu, dok bi 'pay-per-view' televijski prijenos ovog šoua ipak trebao imati puno većeg uspjeha i zabilježiti milijunsku prodaju. Ljudi su znatiželjni, ali spremni platiti stotinu, a ne tisuće dolara da bi vidjeli može li McGregor ikakav otpor pružiti Mayweatheru...

  • +4
Floyd Mayweather Jr. VS Marcos Maidana Izvor: Reuters / Autor: Steve Marcus