TO BI ZAISTA BILO LUDO

Meč stoljeća, vrijedan milijardu dolara, blizu realizacije!

14.02.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Dugo najavljivani okršaj Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr. blizu je realizacije. Strani mediji pišu kako su borci dogovorili uvjete i njihov meč nazivaju 'borbom stoljeća'

Vijest su prenijeli brojni vodeći borilački portali pozivajući se na informacije koje je The Irish Sun prikupio od izvora bliskog Straight Blast Gymu, a prema njima su financijski uvjeti ovog megaokršaja napokon dogovoreni.

'Conor McGregor i Floyd Mayweather su se dogovorili oko borbe i naknada koje će im pripasti. Ugovor još uvijek nije službeno potpisan zbog zastoja koji uzrokuje treća strana, ali su svi detalji dogovoreni. Borba bi mogla biti najavljena već u roku od dva tjedna', riječi su izvora koje prenosi irski medij.

Inače, Mayweather je posljednju profesionalnu borbu odradio u rujnu 2015. te otišao u mirovinu kao neporaženi svjetski prvaka (49 nastiupa i 49 pobjeda). S druge strane McGregor je trenutačno jedna od najatraktivnijih zvijezda UFC-a, možda i najveća. Obojica su prave 'mašine' za stvaranje novca, posebno američki boksač koji nosi nadimak 'money', jer je po svojim mečevima zarađivao po 100 milijuna dolara.

Floyd Mayweather

Neki ovaj meč nazivaju najvećim u stoljeću, a razlog je novac, jer bi to bila borba po boksačkim pravilima koja bi vrijedila više od milijardu dolara.

'Faktor je i novac koji bi bio u igri. To su astronomske cifre za obojicu, to bi bilo ludo. Obojica su jako dobri biznismeni i mislim da je taj novac prevelik da oni ne bi istražili ovu opciju. Smatram kako bi to bio najveći borilački event ikada. Srušili bi se svi rekordi. Meč bi privukao ljude iz oba sporta, to bi bilo nešto što nismo do sada vidjeli', rekao je trener McGregora Owen Roddy.

I dok Mayweather nema nikakvih obveza, jer je u mirovini, McGregor je pod ugovorm s UFC-om koji sve koči.

'Conor je pod ugovorom s nama, to se neće dogoditi. Ugovor je ovdje s razlogom. Ako je to ono što on želi, ima još četiri borbe u UFC ugovoru. Odradi svoje borbe i onda radi što želiš,' rekao je prvi čovjek UFC-a Dana White.

Conor McGregor