klasični conor

McGregor opleo po dagestanskom prvaku pa obrisao objavu: Operite se, muka mi je!

30.05.2024 u 14:09

Bionic
Reading

Zbog objave UFC-ovih slika koje su objavljene uoči velike borbe u subotu, 'The Notorious' McGregor iznio je teoriju u vezi fotografije Mahačeva.

Iako je malo vjerojatno da će se Conor McGregor ikada vratiti u nižu kategoriju u ovoj fazi svoje karijere, s obzirom na to da mu je iduća borba zakazana u velter kategoriji (do 77 kila) protiv Michaela Chandlera, Irac nastavlja s mržnjom prema Islamu Mahačevu. Dagestanski prvak će pokušati još jednom obraniti svoj naslov u lakoj kategoriji (do 70 kila) na UFC-u 302 ovog vikenda protiv Dustina Poiriera, no McGregor misli kako Dagestanac ulazi u oktogon s ozbiljnom infekcijom.

U sada izbrisanoj objavi na X-u (bivšem Twitteru), 35-godišnjak je istaknuo trag na lijevoj nozi Mahačeva, tvrdeći da je to indikativno za infekciju stafilokokom.

'Opet stafilokok. Ovaj idiot živi sa stafilokokom. Cijela ekipa im je zaražena, ne griješite. Čime god se bavite međusobno, ovo je već previše. Doduše i dalje vjerujem da će ugušiti Dustina u prvoj rundi.' tvrdio je McGregor.

Zatim su počele kružiti slike Mahačeva tijekom njegovog trening kampa, kako nosi crni zaštitni rukav na istoj nozi, što je rezultiralo slaganjem obožavatelja s McGregorovim tvrdnjama.

'Muka mi je od vas.' McGregor je dodao.

'Operi se! Operi odjeću! Operite svoje prostirke! I čini to je**no svaki dan!'

Ukoliko Mahačev ima stafilokoknu infekciju, to će biti Poirierova druga borba zaredom protiv nekoga tko nosi infekciju u borbu. Benoit Saint-Denis otkrio je nakon njihove UFC 299 borbe da je to jako utjecalo na njegov nastup te da je to jedan od razloga zašto je izgubio.