psg ne odustaje

Mbappe je već donio odluku gdje će nastaviti karijeru, a španjolski mediji otišli su korak dalje i donose nove zanimljive detalje; broji zadnje dane...

14.12.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Nakon što je ponovljeni ždrijeb Lige prvaka donio okršaj između Real Madrida i PSG-a opet je Kylian Mbappe postao aktualna priča

Poznato je kako 22-godišnji francuski napadač Kylian Mbappe još nije potpisao novi ugovor s PSG-om, a to znači da nakon 1. siječnja može početi i službeno pregovarati s Real Madridom, a da pri tome ne mora obavijestiti trenutni klub. To mu omogućuju pravila Fife i Mbappe – kojem aktualni ugovor s PSG-om istječe sljedećeg ljeta - toga je itekako svjestan.

No, španjolski As otišao je korak dalje te su poprilično uvjereni kako će Mbappe napustiti PSG i uskoro potpisati za Real Madrid.

Povod im je bio ždrijeb Lige prvaka te činjenica kako u osmini finala igraju upravo Real Madrid i PSG, a riječ je o klubovima koji se bore za ponajboljeg mladog igrača svijeta Kyliana Mbappea.

'Poznato je kako će za 16 dana Mbappe moći pregovarati s Realom, a da uz to ne mora voditi brigu o PSG-u. Tada će Mbappe sjesti s predstavnicima Real Madrida (predsjednik Florentino Perez radi na tome već dugo, op..a) i potpisati ugovor do 2028. godine. Ipak, posao neće biti službeno objavljen dok ne prođu utakmice osmine finala Lige prvaka u kojima će Real i PSG odmjeriti snage, 15. veljače i 9. ožujka sljedeće godine', između ostalog piše tiražni As.

No, isto tako francuski mediji doznaju kako se pregovori neće nastaviti dok ne budu odigrane obje utakmice između Reala i PSG-a, a neki izvori doznaju da postoji šansa da Mbappe uskoro ipak potpiše kratkoročno produženje jer je prve dvije ponude glatko odbio. I to ne bilo kakve ponude!

Podsjetimo, PSG je početkom ove sezone Mbappeu ponudio novi dvogodišnji ugovor s kojim bi zarađivao 45 milijuna eura godišnje! To znači da bi Mbappe imao veću plaću od Lionela Messija i Neymara te da bi tjedno zarađivao gotovo milijun eura (oko 865 tisuća!). Sve to sugerira kako Mbappe broji zadnje dane u Parizu...

No, tu je ponudu Mbappe glatko odbio, a mnogi su uvjereni kako je razlog njegov prelazak u Real Madrid gdje će ga dočekati kao spasitelja.

  • +8
Utakmica 5. kola Lige prvaka: Manchester City - PSG Izvor: EPA / Autor: Peter Powell