PROVOKACIJA

Mbappe izazvao tučnjavu u tunelu Camp Noua, zna se i što je dobacivao igračima Barce

18.04.2024 u 10:24

Bionic
Reading

Kylian Mbappe navodno je izazvao tučnjavu u tunelu nakon PSG-ove pobjede u Ligi prvaka provokativnim komentarima koji su razbjesnili igrače Barcelone

Mbappe, koji je imao relativno slab učinak u prvoj četvrtfinalnoj utakmici na Parku prinčeva (pobjeda Barcelone 3:2), bio je junak u uzvratu i njegova momčad je pobijedila 4-1.

Nakon pobjede na Camp Nou navodno su stvari izmakle kontroli. Izvještaji Mundo Deportiva otkrili su svađu u tunelu u kojoj su sudjelovali igrači PSG-a i Barcelone nakon što je francuska zvijezda provocirala.

'Ovo je nogomet i na terenu morate pričati', navodno je vikao Francuz dok je ulazio u svlačionicu.

Igrači Barcelone pobijesnili su nakon što su čuli njegov komentar i sukob je brzo eskalirao, a u njemu je sudjelovalo više od 60 osoba, uključujući igrače, trenersko osoblje i redare. Unatoč intenzivnoj verbalnoj razmjeni, nije bilo prijavljenih fizičkih oštećenja ili ozljeda.

Mbappe je navodno provocirao i navijače Barcelone nakon utakmice. Snimka je postala viralna na kojoj se vidi kako viče 'Idemo!' na francuskom nakon posljednjeg zvižduka uz povike upućene navijačima Barcelone koji su bili u blizini.  To je razbjesnilo navijače, ali Mbappe nije obraćao pažnju i otišao je prema predsjedniku Nasseru Al-Khelaifiju koji je zagrlio glavnog igrača PSG-a nakon povijesnog rezultata u Španjolskoj.

Čini se da su razmirice između Mbappea i Barcelone uvod u njegov dugo očekivani prelazak u Real Madrid, kao slobodan igrač tijekom ljeta.